sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

What's up?

Heissan tääl tää 19w taas raapustelee omia turhia juttuja tai siis josko sitä palais raapaustelemisien pariin. Viimeks alotin  kirjottelemisen kun lähdin lukioon Tampereelle ja nyt odottelen taas koulutuloksia ja todennäköisesti muutto odottaa elokuun aikoihin. Vielä viikko Lapualla kesätöissä ja viikonlopulla selviää tuleeko välivuosi opiskeluista vai ei... Välivuosikaan ei välttämättä olisi pahitteeksi, enkä oikeastaan edes jännitä sitä koulupaikkaa vaikkakin olisi kiva päästä tästä jossittelu vaiheesta vaan pois. "Pientä" stressiä aiheuttaa muuttaminen Tampereelta pois... Aattelin aina, että Tampere on se paikka, missä asun vähintään koko opiskeluajan, mutta koripallon takia taas joudutaan suunnitelmia muuttamaan. Ylipäätään tuon kaupungin jättäminen on mulle iso juttu, puhumattakaan kaikkien rakkaiden ihmisten "jättämisestä." Asioilla on taipumus järjestyä eikä pitäis stressata asioista mihin ei tällä hetkellä pysty vaikuttamaan tai edes suunnitelemaan ennen tämän viikon loppua.

Kävipä miten tahansa niin heinäkuun oon onneksi Tampereella kaikkien rakkaiden ihmisten lähellä. Kun vaan jaksaisi nyt kärsiä tän viikon töissä.

Viime kesästä tähän päivään ei oo ollu iha mikä tahansa vuosi.. Viime kesänä löytyi ihana poikaystävä, joukkueen kanssa saavutettiin suomen mestaruus ja pääsin vielä ylioppilaaksi. Ystäväporukka on ehkä hieman kaventunutkin, mutta laatu vaan parantunu. Tapahtumarikas vuosi ollu (koska siis opiskelijan ja koripalloijan vuosihan on = kesästä kesään) ja enempää en olisi voinut toivoa. Ehkä nää raapustelut tästä taas lähtee. 











~Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti